Menu

Deurklinken kopen? Een aantal tips

Wanneer u deurklinken gaat uitkiezen dan zijn er een aantal adviezen die handig zijn om op te volgen. U kunt een doe-het-zelver zijn die een huis vanaf nul bouwt en de deuren en hun handgrepen wil kopen; u kunt een projectontwikkelaar zijn die aan meerdere projecten werkt en een standaard hoge kwaliteits look nodig heeft voor al uw commerciële of residentiële ontwikkelingen; of u kunt een bouwbedrijf zijn die de deuren al heeft, maar die op zoek is naar de perfecte handgrepen die passen bij uw herontwikkeling en ontwerp. 

Waarop letten bij deurklinken kopen?

Stijl

Bij het kiezen van een deurknop voor uw huis is het belangrijk om na te denken over wat uw stijl van inrichten is. Van antiek tot modern tot rustiek, er zijn tal van types om uit te kiezen, dus weten voor welke look je gaat zal zeker helpen om de selecties te beperken. Het is ook de moeite waard om te weten waar je van plan bent de deurknop te plaatsen – voor een buitenknop kun je meer sierlijke opties overwegen en kiezen voor meer minimalistische ontwerpen voor binnen.

Prijs

De prijs van deurklinken kan variëren van € 10-€ 100, dus het is de moeite waard om een budget te bepalen voordat je begint met zoeken. Gelukkig hebben de meeste webwinkels een scala aan stijlen in verschillende prijsklassen, en ook rozetten zodat u de perfecte pasvorm met gemak kunt vinden.

Veiligheid

Als het gaat om deurklinken, zijn er een paar veiligheidsvoorzieningen om te overwegen. Als u bijvoorbeeld kleine kinderen hebt, is het de moeite waard om te kijken naar afdekplaten voor deurklinken om te voorkomen dat kleintjes deuren, kasten, enz. openen. Voor buitendeuren zijn er sets verkrijgbaar met zowel een deurknop als een nachtslot. Deze combinatie zorgt voor extra veiligheid en een samenhangend uiterlijk.

Details maken het verschil

Deurbeslag is een verlengstuk van de persoonlijkheid van uw huis, en het kiezen van de juiste deurkrukken en sloten is een geweldige manier om uw huis een nieuwe look te geven.