Menu

Foto’s zijn herinneringen

Trouwfeesten, verjaardagen, communies, enzovoort. Er zijn talloze evenementen, gebeurtenissen en mijlpalen in je leven die je wilt koesteren. Dit kan op veel verschillende manieren gebeuren. Hierbij enkele opties.

Retro

Een traditionele, maar daarom niet mindere manier om foto’s te bewaren zijn fotoboeken. Als je naar je grootmoeder gaat heeft ze deze nog zeker liggen. Om deze te maken moest je vroeger met je camera rolletje naar een winkel gaan, en deze laten produceren. Je kreeg dan jouw foto’s in een envelop en kon deze in een fotoboek steken. Zo konden deze foto’s op een veilige manier jarenlang, misschien wel generaties lang, bewaard worden.

Nieuw & digitaal

Dezer dagen wordt er minder gekozen voor fotoboeken. Dit is dan ook niet praktisch om in je woonkamer of slaapkamer als  decoratie te gebruiken. Een fotokader kiezen is er de laatste jaren niet eenvoudiger op geworden. Zo kan je kiezen uit vele verschillende fotolijsten. Zo is er wel voor ieder wat naar wens, als je het positief wilt zien. Er zijn kaders met- en zonder passe-partout. Ook zijn er grotere en kleinere kaders. Buiten de standaardformaten zijn er dus ook kaders voor speciale foto’s.

Nog een bekende trend zijn de digitale fotoboeken. Dit is een soort tablet dat je op je dressoir of tafel kan zetten, en hierop worden dan fotoreeksen afgespeeld. Met de aankomende feestdagen is dit misschien wel een leuk cadeau voor de fotoliefhebber.  

Opfleuren

Op deze manieren kan je jouw favoriete vakantiefoto’s, de foto’s van de verjaardag van je kind of de herinneringen aan je ouders op een ideale, gezellige manier bijhouden. Het fleurt je misschien wel saaie salon op.  Dit hoeft dus niet per se met een groot schilderij boven je zetel, dat bovendien veel meer geld kost.