Menu

Stappen bij het kopen van een nieuwbouwwoning

Er zijn verschillende stappen die je moet volgen bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Je begint natuurlijk met het verkennen van de opties op het gebied van financiën. Zo krijg je inzicht in wat je direct zelf moet betalen en wat je kunt lenen. Vervolgens ga je naar de makelaar om te kijken welke woningen er mogelijk zijn voor dit budget. 

Wonen en werken in Adegem

Net over de grens in het Belgische Oost-Vlaanderen vind je een karakteristiek dorpje genaamd Adegem. Het aanbod van nieuwbouw appartement te koop in adegem is groot. Zo kun je kiezen voor een kwalitatieve woning tegen een eerlijke prijs. In dit dorp kun je regelmatig evenementen verwachten en je kunt er aan verschillende activiteiten deelnemen. Met iets meer als 6000 inwoners kun je ook goed genieten van de rust. Er zijn diverse wandelroutes in de omgeving te vinden. Ook is dit dorpje rijk qua geschiedenis en cultuur. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen. Zo kun je voor een betaalbare prijs genieten van al het comfort wat je nodig hebt.

De prijzen van de nieuwbouwappartementen zijn relatief laag

De prijzen van deze nieuwbouwappartementen in Adegem zijn aan de lage kant. Zo heb je al een instapmodel voor 189.000 euro. Dit is geen geld als je dat vergelijkt met een appartement wat je in Nederland zou kunnen kopen. Hier in Nederland zijn we voor dezelfde oppervlakte al gauw 250.000 euro kwijt. De appartementen kun je krijgen met 1,2 of 3 slaapkamers. Je bepaalt dus zelf hoeveel ruimte en slaapkamers je nodig hebt. Dit is een unieke kans voor de starters op de markt om aan een betaalbare woning te komen. Ook zijn ze nog eens voorzien van een heerlijk terras om lekker in de zomer van te genieten.