Menu

Weinig ruimte in je woning? Zo richt je je gang in

Help, je hebt een kleine woning! Geen paniek, dit betekent niet gelijk dat je ook weinig ruimte hebt om te leven. Je kunt je gang namelijk op zo’n manier inrichten dat je hier veel ruimte creëert. Colorhanger is een merk die je hier in kunt helpen, zie onderstaande tips!

Stap 1: Bezoek deze website voor een goede kapstok van Colorhanger voor berging

Ga als eerste op zoek naar een goede kapstok. Je kunt het beste gaan voor een wandkapstok, omdat deze geen ruimte inneemt op de vloer. Hierdoor kun je onder je kapstok nog bergingsruimte toevoegen zoals bijvoorbeeld schoenenkasten of ruimte voor je tassen. Het voordeel van een wandkapstok is dat je hier nog een plak op kunt laten monteren waar je ook spullen op kunt bergen, zoals hoeden of grote sporttassen. Een uitschuifbare kapstok kan ook een goed idee zijn, omdat deze in principe niet ver uithangt en goed te verbergen is in je garderobe. Het nadeel hiervan is, is dat je hier geen plank op kunt monteren. Bezoek deze website voor meer informatie hierover, en zorg dat je de juiste keuze hierin maakt. Er zijn vaak onwijs veel kleuren beschikbaar, dus voor elk interieur zal er wat bij zitten. 

Stap 2: Kies een multifunctionele trap

Naast het aanschaffen van een kapstok van colorhanger, denk er eens aan om een multifunctionele trap te nemen. Hierdoor krijgt je gang niet alleen een onwijs unieke uitstraling, maar kun je je trap ook nog eens gebruiken voor andere dingen dan naar boven of beneden lopen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een trapkast te laten installeren, waardoor er in je trap bergingsruimte wordt gevormd. Deze ruimte kun je perfect gebruiken voor voorwerpen zoals je stofzuiger of andere grote dingen die anders in de weg staan. 

Stap 3: Ga op zoek naar de juiste accessoires bij je Colorhanger

Zorg ervoor dat je gang de juiste uitstraling krijgt door de juiste accessoires toe te voegen. Hang bijvoorbeeld een spiegel op. Dit is een voorwerp dat je hal optisch ruimer laat lijken, wat ideaal is wanneer je een ietwat kleinere hal hebt. Haal overbodige meubels weg, want dit hoort niet in je gang. Laat je kapstok hangen en zorg voor extra berging hieronder. Schilder je muren vooral een lichte kleur, omdat dit daglicht weerkaatst. Door deze weerkaatsing zal je ruimte ook groter ogen, wat ideaal is. Je kunt nu eenmaal je gang niet zomaar groter toveren, dus je zal praktisch moeten denken. Met een goede kapstok, een multifunctionele trap en een optisch vergrotende handigheidjes kom je al een heel eind!